Roxo autoverzekering

Voordelen

✅ Een Roxo autoverzekering is alleen af te sluiten via Independer
✅ Een nieuw merk op de verzekeringsmarkt, onderdeel van Nationale-Nederlanden
✅ Nieuwe rekenmethode om uw premie te bepalen, waardoor je altijd een scherpe premie zult hebben!
✅ Zonder opzegtermijn opzegbaar
✅ Scherpe premie, ook als je recent een ongeluk hebt gehad of jong bent
✅ Direct na goedkeuring de weg op kunnen

Roxo autoverzekering review

Roxo Autoverzekering Afsluiten?

Roxo is een autoverzekering van Nationale Nederlanden, je kunt het beter zien als een merk van NN. De grootste vernieuwing is dat ze op een andere manier de prijs van de premie bepalen. Er wordt voortaan rekening gehouden met andere aanbieders, je leeftijd en je schadeverleden. Een premie die volledig op de persoon is gebaseerd, wel zo eerlijk. Ben je benieuwd hoe er normaal een premie wordt berekend? Dat kun je hier lezen.

Of Roxo de ideale verzekering voor jouw is hangt van meerdere factoren af. Wanneer je jong bent of je recent een ongeluk gehad hebt, kan je rekenen op een scherpe premie tegenover andere autoverzekeraars.

Goedkope autopremie voor jongeren via Roxo

Normaal gesproken betalen jonge bestuurders tot 24 jaar behoorlijk veel autopremie, omdat ze een risicogroep zijn. Voor jongeren is een Roxo Autoverzekering ideaal, omdat daar de premie voor jongeren een stuk minder wordt. Wat ook vaak gebeurd is dat jongeren de autoverzekering op naam van hun ouders zetten, hier zitten voor- en nadelen aan.

Direct de weg op met Roxo

Wanneer je een autoverzekering aanvraagt, maakt Independer namens Roxo de polis op. Als je aanvraagt wordt goedgekeurd ontvang je binnen enkele minuten je polis per e-mail. Daarna kun je direct de weg op. Makkelijk en snel!

Basisdekking van een Roxo Autoverzekering

  WA WA + Beperkt Casco WA+ Volledig Casco
(All Risk)
Diefstal of total loss ❌ ✅ ✅
Reparatiekosten ❌ ✅ ✅
Schade door brand en natuur ❌ ✅ ✅
Ruitschade ❌ ✅ ✅
Inbraak ❌ ✅ ✅
Schade aan eigen auto ❌ ❌ ✅
Schade aan andere auto’s ✅ ✅ ✅

Aanvullende verzekeringen

Ook bij Roxo is het mogelijk om aanvullende verzekeringen bovenop je normale autoverzekering te doen. Een aantal voorbeelden van de mogelijke aanvullende verzekeringen zijn:

  • Pechhulp
  • Rechtsbijstand
  • Schade-inzittenden verzekering

Schadevrije jaren opbouwen bij Roxo

Net zoals bij vrijwel alle autoverzekeringen is het mogelijk om korting op te bouwen wanneer je schadevrij rijdt. Deze korting wordt ook wel no-claim korting genoemd. Ben je momenteel verzekerd bij een andere verzekeraar en wil je wisselen van autoverzekering naar Roxo? Dan neem je je opgebouwde schadevrije jaren gewoon mee. Meer weten over schadevrije jaren meenemen? Ga naar onze pagina over schadevrije jaren opbouwen.

Schade melden bij Roxo

Heb je toch schade gereden en ben je verzekerd bij Roxo? Schade kan telefonisch gemeld worden via: 035 – 751 50 20

Toch een andere autoverzekering dan Roxo?

Ben je toch op zoek naar een andere autoverzekeraar? Neem dan een kijkje in onze autoverzekeringen vergelijker. Daarin kun je honderden verschillende autoverzekeringen vergelijken. Vul je gegevens in en zie direct de beste autoverzekeringen die aansluiten op jouwe wensen.

Al bekend met een Roxo autoverzekering? Laat hier je eigen review achter.

Laatste berichten

Verzekering Volvo V70

Verzekering Volvo V70 Een autoverzekering voor een Volvo V70 in Nederland is een verplichte verzekering voor iedereen die een Volvo V70 bezit. Wat precies de

Lees verder »

ASR Autoverzekering berekenen

Autoverzekering Vergelijken ASR Autoverzekering Berekenen Makkelijk & snel uw ASR autoverzekering berekenen doe je op autoverzekeringen-vergelijker.nl. Via onze vergelijker kunt u direct prijzen zien van

Lees verder »

Inshared Autoverzekering Review

Autoverzekering Vergelijken InShared Autoverzekering review InShared valt onder Achmea schadeverzekeringen en is een volledige online verzekeraar. InShared heeft net als Roxo een uniek systeem. Waar Roxo

Lees verder »
OHRA autoverzekering review

OHRA Autoverzekering Review

Autoverzekering Vergelijken OHRA Autoverzekering Review OHRA is een verzekeringsmaatschappij en behoort tot de Delta Lloyd Groep. Het is een grote en bekende verzekeraar in Nederland.

Lees verder »