ANWB Autoverzekering 

✅ Gegarandeerd de goedkoopste ANWB autoverzekering vinden via onze vergelijker 
✅ Gratis vervangende auto
✅ Geen eigen risico
24/7 hulp van de ANWB

ANWB autoverzekering

ANWB Autoverzekeringen 

Wanneer je autopech hebt, staat de ANWB altijd klaar om hulp te bieden. Wat sommige mensen niet weten is dat het bedrijf ook verzekeringen biedt. Het bedrijf doet niet alleen autoverzekeringen, maar ook bromfiets- en fietsverzekeringen. 

Met de autoverzekering van de ANWB kun je altijd rekenen op de juiste hulp onderweg. De mensen van de ANWB staan 24/7 voor je klaar. Bij pech repareren ze je auto direct, en indien dit niet mogelijk is, krijg je een vervangende auto. Bij de ANWB zijn 2 verschillende autoverzekeringen mogelijk, de reguliere autoverzekering en de veilig rijden autoverzekering. 

Veilig rijden autoverzekering van ANWB 

anwb autoverzekering

De ANWB veilig rijden autoverzekering is een vrij unieke autoverzekering in Nederland. Het is anders dan een reguliere autoverzekering die we hierna bespreken. Deze verzekering is te verkrijgen in de WA, WA+ en All Risk vorm

De veilig rijden autoverzekering is een verzekering die goedkoper wordt wanneer jij veilig rijdt. Onder veilig rijden wordt verstaan niet te hard rijden, niet te hard optrekken en remmen, en niet te hard door de bochten. Maar hoe weet de ANWB nou hoe jouw rijstijl is? 
Bij de veilig rijden autoverzekering wordt een plugje in je auto geplaatst, van deze plug heeft u verder geen last. Deze plug leest allerlei gegevens uit zoals: hoe hard je remt, hoe hard je door de bocht gaat, hoe stevig je optrekt en of je je aan de maximum snelheid houdt. Deze gegevens kan de ANWB uitlezen, je kan de gegevens ook zelf uitlezen via een app. 

Hoe netter je dus rijdt, hoe hoger de kortingen. Deze kortingen krijg je teruggestort op je rekening na het afsluiten van de veilig rijden autoverzekering. De ANWB leest dus je gegevens uit om te bepalen voor hoeveel premiekorting je in aanmerking komt. Wees gerust over je gegevens, ze zullen nooit aan derden worden verleend, indien er geen fraude is gepleegd. 

Veilig rijden kortingen kunnen oplopen tot 30%! 

ANWB Autoverzekering Berekenen

Makkelijk en snel je ANWB autoverzekering berekenen doe je via onze vergelijker. Binnen 1 minuut bereken jij je nieuwe autoverzekering. Ook zie je direct prijzen in van andere autoverzekeraars. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald. Het enige wat je moet doen is wat gegevens invullen, op basis van uw gegevens berekenen wij de autoverzekering. De hoogte van de premie verschilt per auto en per type verzekering. Autoverzekeraars kijken naar verschillende factoren zoals woonplaats, leeftijd, gekozen autoverzekering en jaarlijkse kilometers. Bereken je premie bij ANWB snel & gemakkelijk en stap over naar een nieuwe autoverzekering!

Reguliere autoverzekering van ANWB 

Nu het eerste jaar tot 20% korting! 

Met de reguliere ANWB autoverzekering ben je zeker van kwaliteit en service. Maak je geen zorgen want je bent altijd verzekerd van hulp onderweg. De hulpverleners van de ANWB staan 24/7 voor je klaar. 

Ook bij de reguliere autoverzekeringen heb je keuze uit WA, WA+ of All Risk verzekeringen. Daarnaast kun je je verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen, jij bepaalt zelf hoe uitgebreid je jouw auto verzekerd. 

Schadevrije jaren opbouwen 

Bij de reguliere ANWB autoverzekering is het mogelijk om schadevrije jaren op te bouwen. Ieder jaar dat je geen schade rijdt, krijg je meer korting. Deze schadevrije jaren zijn vaak per verzekering mee te nemen. Bij een overstap naar een andere verzekering lever je dus geen schadevrije jaren in. Bij de ANWB autoverzekering kun je maarliefst 80% no-claim korting ontvangen. 

Lees hier meer over ANWB Autoverzekeringen op vakantie.

Ben jij al klant van ANWB? Laat dan je eigen review achter!