Allianz Direct Autoverzekering

✅ Gegarandeerd de goedkoopste Allianz Direct autoverzekering vinden via onze vergelijker 
✅ Gratis hulpverlening na schade in binnen- en buitenland 
✅ Prijswinnende schadeherstelservice
✅ Gratis vervangend vervoer bij WA + volledig Casco
✅ Voordelige ruitservice

Allianz Direct Autoverzekering 

Bij Allianz Direct is een autoverzekering afsluiten binnen enkele minuten geregeld. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het afsluiten van een autoverzekering. Zo kun je kiezen voor een WA, WA+ of een WA + volledig casco, daarbij kun je nog aanvullende verzekeringen toevoegen. Bijvoorbeeld een WA met een verzekering voor stormschade. Onderaan deze pagina leggen we dit uitgebreid uit. 

Een adviseur van Allianz Direct kan u helpen bij het maken van een keuze die het beste bij jouw past. Ook is er altijd iemand beschikbaar die helpt als er schade is. 

€0 EIGEN RISICO 

Bij de meeste autoverzekerings maatschappijen in Nederland ligt het eigen risico ongeveer vanaf €100. Bij Allianz autoverzekeringen betaal je €0 eigen risico. Dit is een groot voordeel, want bij schade ben je dan vaak goedkoper uit. Het is erg belangrijk om van tevoren ook te berekenen hoeveel goedkoper een andere autoverzekering is, en dit eigen risico van €0 moet je daarin meenemen. 

DAGELIJKS WIJZIGEN OF OPZEGGEN 

Een Allianz Direct autoverzekering kun je dagelijks je verzekering aanpassen of opzeggen. Wil je bijvoorbeeld toch voor storm of brandschade verzekerd zijn? Dan kun je dit online in 1 dag regelen. Ook kun je binnen 1 dag wisselen van autoverzekering.

Goedkope Allianz Direct autoverzekering 

Allianz Direct biedt goedkope autoverzekeringen aan met goede polisvoorwaarden. Zo is er altijd €0 eigen risico, 24/7 hulp service en altijd vervangend vervoer bij schade. Bereken je premie via onze Vergelijker

Soorten autoverzekeringen 

WA AUTOVERZEKERING 

Bij een WA verzekering wordt schade die uw auto veroorzaakt aan anderen vergoed. Een WA verzekering is wettelijk verplicht en de minimale autoverzekering die je moet hebben. 

WA + BEPERKT CASCO 

Hierbij wordt de schade die uw auto veroorzaakt aan anderen vergoed, en ook schade aan je eigen auto bij bijvoorbeeld een storm, brand, diefstal, ruitbreuk, overstroming enz… Bij een aanrijding waarbij je zelf schuldig bent wordt de schade aan je eigen auto niet vergoed. 

WA + VOLLEDIG CASCO (ALL RISK) 

Dit is de meest volledige autoverzekering die u kunt afsluiten. Hierbij is vrijwel alle schade vergoed voor zowel je eigen auto als die van de tegenpartij. 

AANVULLENDE VERZEKERINGEN 

Naast de drie bovenstaande verzekeringen, WA, WA+ en WA+ Volledig casco, is het mogelijk om je verzekeringen nog uit te breiden. Zo is het mogelijk om een schadeverzekering of ongevallenverzekering voor inzittenden af te sluiten. 

WA

✅ Schade aan anderen
✅ Hulp bij schade

WA + Beperkt Casco

✅ Schade aan anderen
✅ Hulp bij schade
✅ Brand en explosie
✅ Inbraak en diefstal
✅ Storm, hagel en overstroming
✅ Dieren
✅ Ruitschade

All – Risk

✅ Schade aan anderen
✅ Hulp bij schade
✅ Brand en explosie
✅ Inbraak en diefstal
✅ Storm, hagel en overstroming
✅ Dieren
✅ Ruitschade
✅ Aanrijding
✅ Vandalisme

Vergelijk en bereken regelmatig je autoverzekering en weet zeker dat je niet teveel betaald!

Recente Berichten